Vores spidskompetence er webdesign med fokus på et lækkert, enkelt og elegant design.

Ud over æstestisk flotte løsninger, fokuserer vi på at gøre kunden i stand til selv at vedligeholde det leverede - uden en større uddannelse. En vigtig faktor i at have en god hjemmeside er, at siden er opdateret. Så er der jo ikke meget ved det, hvis det koster en formue at rette en tekst på siden...

Derfor har vi udviklet systemet FlexCMS, som er unikt på den måde, at du kan arbejde med prædesignede elementer, og på den måde vedligeholde en grafisk kompleks hjemmeside - uden at skulle tænke på udseendet eller teknikken overhovedet. Det bliver ikke meget nemmere.

For at få et indtryk af hvad vi kan, så kan du tage et kig på vores webdesign referencer, det er nok den mest effektive måde hvorpå du kan vurdere, om vi skal lave din næste hjemmeside.

 

Fra ide til hjemmeside - processen

Når du bestiller en hjemmeside ved Dudal Webdesign, starter processen
med en snak om hvad du kunne tænke dig. Vi rådgiver dig til den
mest optimale løsning i forhold til dine behov. Når projektets omfang
er defineret, laver Dudal Webdesign et tilbud på at løse opgaven. 

Tilbudet er den endelige pris, så længe der ikke i løbet af projektet bliver udvidet på funktionaliteten.

Når tilbudet er accepteret, laver Dudal Webdesign et designudkast ud fra de rammer der blev defineret under den indledende snak. Der er typisk et par "iterationer" på designet, inden det er helt på plads.

Med designet på plads, går vi i gang med implementeringen - typisk i FlexCMS. Vi sætter altid din hjemmesides grundstruktur op, og hvis det er aftalt, sætter vi alle sider op. Når hjemmesiden er færdig og funktionel, kan den lanceres og lægges ud på det valgte domæne.

Du har i udviklingsfasen adgang til at følge processen på et midlertidigt domæne, så du altid er opdateret på projektets fremgang.

Vi fakturerer først når projektet er færdigt.

Intelligente webdesigns

Når vi laver et webdesign, så tænker vi på, at du skal være i stand til at opdatere siden uden at det koster en formue. Derfor tænker vi allerede i designfasen på at lave løsninger som rent teknisk er til at håndtere gennem eksempelvis et Content Management System. Vi laver altså ikke sider som er et stort billede, som ikke er til at opdatere.

Hvis vi laver flash animationer, fokuserer vi på at lade indholdet af flashfilerne være så dynamisk som muligt for at lette den fremtidige opdatering. På den måde kan man lave visuelt imponerende effekter, men uden at gøre opdateringen til en dyr affære. Det er det, vi kalder intelligente løsninger...

Brugervenligt webdesign

Brugervenlighed er et vigtigt aspekt i webdesign. Når vi udvikler en hjemmeside, har vi skarp fokus på en nem og intuitiv navigation, som viser den relevante information, men ikke mere.

Vi giver ordet til nogle af vores tilfredse kunder:

Jørgen Pedersen
Advokat
Jeg og de selskaber, jeg repræsenterer, har i mange år arbejdet sammen med Dudal Webdesign. Jeg kan uforbeholdent anbefale firmaet for troværdighed, no-nonsense, professionalisme, kreativitet og rimelige priser.
Janne Axelsen
TheBrainPrize, Lundbeck Fonden
Det har gennem alle år været en fornøjelse at arbejde med Dudal Webdesign, det fungerer bare! Desuden er løsningerne altid god "value-for-money" – absolut anbefalelsesværdigt team.
Lasse Siig
OneShopping
Dialog, idéer og samarbejde er helt i forståelig øjenhøjde med Dudal Webdesign. Vi har som start-up nydt godt af et kreativt samspil, der har resulteret i 9 webshops. Vi er ikke i tvivl om igen at bruge Dudal Webdesign til nr. 10.

Sådan kommer du videre

Kunne du tænke dig at høre mere om hvordan vi bedst kan løse din opgave, så tøv ikke med at kontakte os for en snak om muligheder, priser og leveringstid.

Kontakt os