Visualiser dine kedelige Excel statistikker med lækre interaktive danmarkskort. Oplev hvordan dit budskab pludselig trænger meget bedre igennem. Upload dit excelark og lav et interaktivt kort baseret på tal i excelarket - på under 5 minutter.

 

Med et interaktivt danmarkskort opdelt i kommuner eller efter postnumre, kan du på en indbydende måde præsentere salgstal eller f.eks. resultater af landsdækkende kampagner.

Med et interaktivt kort, kan du zoome ind på lokale regioner, lave animationer når musen er over et område af interesse eller en helt tredie ting - mulighederne er uendelige.

Du opretter og opdaterer selv dine kort i det super nemme administrationsværktøj - indsæt på din hjemmeside lige så let som en youtube video.

Kortene er lavet i javascript og fungerer på tablets og smartphones.

Se eksempler

Vi har leveret kort til bla.:

Ankestyrelsen, BDO, Bergske, Danmarks Lærerforening, Danmarks Naturfredningsforening, Danmarks Statistik, Dansk Byggeri, Danske Cykelhandlere, Danske Fysioterapeuter, DAOS, DBC - Danmarks Bibliotekscenter, EnergyAware, Evento.dk, G4S, HK, Jyllands Posten, Nordjyske, Psykiatrifonden, Rambøll, Socialstyrelsen, Tikko.dk

Interaktivt kommunekort

Vores interaktive danmarkskort er fremragende til at visualisere kedelige tal fra et excel ark. Du vil opleve, at du får et helt andet indblik i dine data ved at visualisere f.eks. salgstal eller dækningstal på et kommunekort eller et postnummerkort.

Virker på iPhones og andre enheder

Vores danmarkskort er lavet i javascript og fungerer derfor på iPhones, andriod og moderne browsere, som blokerer flash.

Flexkort kortgeneratoren

Flexkort kortgeneratoren gør det super nemt at oprette og redigere dine egne kort. Du får dit eget login og kan derefter oprette alle de kort du ønsker. Du kan lave et færdigt kort på 1 minut. Kortene er baseret på excel data, så du let kan vedligeholde en excel fil med data som grundlag for kortet. Når du skal bruge en ny version, kan du bare uploade den nye excel fil til kortet, så bliver kortet opdateret.

Du indsætter kortet på dit intranet eller hjemmeside lige så let som du indsætte en video fra youtube. Vi klarer alt det tekniske.

Læs mere om kortgeneratoren

Klikbart kort

Navnet på kommunen vises når musen føres over en kommune og et klik sender brugeren videre til en valgfri side med en parameter for kommunen som brugeren klikkede på. Kan også kalde javascript/AJAX. Alle korttyperne kan være klikbare.

Informationskort

Farverne på kommunerne varierer efter en talparameter, så man med farvekoder kan vise f.eks. en procentuel inddeling. Når musen føres over en kommune, vil der i infoboksen stå en længere beskrivelse for den enkelte kommune.

Punkter på kort

Mulighed for at lave cirker på kortet baseret på tal fra excel. Cirklens størrelse og farve afhænger at tallet. Cirkelens position beregnes ud fra kommunens/postnummerets placering. Kan også bruges til at indsætte ikoner til jeres afdelinger af virksomheden.

Eksempler på FlexKort

Med kortgeneratoren kan du nemt lave kortene selv, evt. med data fra Excel,
og du kan med én linjes kode indsætte kortet på din hjemmeside - det bliver ikke nemmere!

 

Kommunekort med infoboks

Interaktivt danmarkskort med kommuner farvet på basis af værdier i Excel ark.Klikbart kommunekort

Danmarkskort konfigureret som klikbart kort med samme farver på alle kommuner og mouseoverfarve.

Postnummerkort

Postnummerinddelt danmarkskort med farver baseret på Excel værdi og brevfletning af værdier.

Flere eksempler

Dette er blot skærmbilleder af kort - de er ikke interaktive på denne side.

Alle korteksempler kan nemt og hurtigt laves med kortværktøjet.

Super nem opdatering og redigering af kort

Det er super nemt og intuitivt at opdatere vores interaktive danmarkskort. Du kan nemt uploade en Excel fil og farve kortet basert på en kolonne i dit excel ark med intervaller som du selv definerer.

Licenspriser

Kortløsningen er baseret på et SaaS værktøj til at lave danmarkskortene og til at servere kortene til jeres hjemmeside, intranet eller lignende.

Éngangspriser

Kortene kræver at du køber en licens til de kort, du ønsker at benytte. Det er engangsbeløb og derefter er det kun det månedlige abonnement, du skal betale. 

  • Kommunekortet: 6.500,-
  • Postnummerkort: 9.000,-
  • Køb begge: 12.000,- (spar 3.500 kr)

Abonnementspris:

Abonnementprisen er 179kr/md. og inkluderer op til 30.000 kortvisninger/md. Har du brug for mere end det, så kontakt os for at få en aftale. Du kan lave alle de kort du vil.

Kontakt os på 27 20 69 98 for at høre nærmere om mulighederne med det interaktive danmarkskort.

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om vores Interaktive Danmarkskort, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Det er et hav at brugsscenarier for vores interaktive kort, så hvis du er i tvivl om det er noget for dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os, så tager vi gerne en snak med dig om mulighederne.

Bliv ringet op

Telefon*
Navn*
Firma
Evt. besked
 

Du kan bruge formularen her, så tager vi kontakt til dig, du kan ringe på 27 20 69 98 eller du kan skrive en e-mail til jesper@dudal.com.