Med et interaktivt flash danmarkskort eller regionskort, kan du på en indbydende måde præsentere regionale inddelinger i forbindelse med søgninger eller lignende.

Alternativerne er en liste med regioner, eller et statisk gif billede med et "imagemap".

Med et interaktivt flash kort, kan du zoome ind på lokale regioner, lave animationer når musen er over et område af interesse eller en helt tredie ting - mulighederne er uendelige.

Se eksempler

Vi har leveret kort til bla.:

Danmarks Naturfredningsforening, Danmarks Statistik, Danmarks Lærerforening, Danske Fysioterapeuter, Roskilde Bank, DAKe, Jyllands Posten, Nordjyske, Bergske, Danske Cykelhandlere, DAOS, SEA-BAND (regionskort), Evento.dk - polterabend guide

 - 129 KB

Kommunekort

Vores kommunekort som du kan se eksempler på til højre er flashkort med samtlige nye kommuner efter kommunesammenlægningen 2007. Kommunekortet kan tilpasses til mange formål, men standard versionerne er:

  • Klikbare kort - navnet på kommunen vises når musen føres over en kommune og et klik sender brugeren videre til en valgfri side med en parameter for kommunen som brugeren klikkede på. Kan også kalde javascript/AJAX.
  • Informationskort - Farverne på kommunerne varierer efter en talparameter, så man med farvekoder kan vise f.eks. en procentuel inddeling. Når musen føres over en kommune, vil der i infoboksen stå en længere beskrivelse for den enkelte kommune.
  • Live datakilde - Kortet kan fødes med data fra en database, så det kan vises med farver og informationer direkte fra en databasen.

Vi har desuden en database med sammenhængen mellem de nye kommuner og postnumre. Dette kan f.eks. bruges hvis du har en database med med lokationer baseret på postnumre, men har brug for at kunne finde disse data ud fra kommuner.

Regionskort

Regionskortet har samme funktionalitet som kommunekortet, der er bare færre områder.

Priser

  • Kommunekortet koster 6.500,-
  • Regionskort 3.000,-

Priserne er for standard kortene og ekskl. moms. Vi leverer også skræddersyede løsninger hvis jeres behov er ud over hvad standard kortet kan klare.

Flashkortene kan opdateres med XML, så ændring af data i kortene ikke er en bekostelig affære.

Kontakt os på 70 20 69 98 for at høre nærmere om muligheder og prisoverslag på at gøre dit regionskort eller kommunekort levende.

Eksempler på FlexKort

Med FlexKort Kortgenerator kan du nemt lave kortene selv, evt. med data fra Excel,
og du kan med én linjes kode indsætte kortet på din hjemmeside.

 

Regionskort

Her vises interaktivt regionskort, hvis brugeren har flash.


Kommunekort

Kommunekort med infobox