Med et interaktivt danmarkskort opdelt i kommuner eller efter postnumre, kan du på en indbydende måde præsentere salgstal eller f.eks. resultater af landsdækkende kampagner.

Alternativerne er en liste med regioner, eller et statisk gif billede med et "imagemap".

Med et interaktivt kort, kan du zoome ind på lokale regioner, lave animationer når musen er over et område af interesse eller en helt tredie ting - mulighederne er uendelige.

Kortene er lavet i javascript og fungerer også på tablets og telefoner.

Se eksempler

Vi har leveret kort til bla.:

Danmarks Naturfredningsforening, Danmarks Statistik, Danmarks Lærerforening, Danske Fysioterapeuter, Roskilde Bank, DAKe, Jyllands Posten, Nordjyske, Bergske, Danske Cykelhandlere, DAOS, SEA-BAND (regionskort), Evento.dk - polterabend guide

Kommunekort

Vores kommunekort kan du kan se eksempler på herunder. Kommunekortet kan tilpasses til mange formål, men standard versionerne er:

  • Klikbare kort - navnet på kommunen vises når musen føres over en kommune og et klik sender brugeren videre til en valgfri side med en parameter for kommunen som brugeren klikkede på. Kan også kalde javascript/AJAX.
  • Informationskort - Farverne på kommunerne varierer efter en talparameter, så man med farvekoder kan vise f.eks. en procentuel inddeling. Når musen føres over en kommune, vil der i infoboksen stå en længere beskrivelse for den enkelte kommune.

Postnummerkort kan det samme som kommunekortet, bare med flere områder.

Licenspriser

Flexkort løsningen er baseret på et SaaS værktøj til at lave kortene og til at servere kortene til jeres hjemmeside, intranet eller lignende. Den abonnement er 149kr/md. og inkluderer op til 30.000 kortvisninger/md. Har du brug for mere end det, så kontakt os for at få en aftale. Du kan lave alle de kort du vil.

Éngangspriser

Kortene kræver at du køber en licens til de kort, du ønsker at benytte. Det er engangsbeløb og derefter er det kun det månedlige abonnement, du skal betale. 

  • Kommunekortet koster 6.500,-
  • Postnummerkort 9.000,-
  • Samlet: 12.000,-

Hvis du allerede har købt licens til det gamle Flash baserede kort, så får du 50% rabat på licensen til de nye javascriptbaserede kort.

Kontakt os på 70 20 69 98 for at høre nærmere om muligheder og prisoverslag på at gøre dit regionskort, kommunekort eller postnummerkort levende.

Eksempler på FlexKort

Med FlexKort Kortgenerator kan du nemt lave kortene selv, evt. med data fra Excel,
og du kan med én linjes kode indsætte kortet på din hjemmeside.

 

Kommunekort med infoboks

Interaktivt danmarkskort med kommuner farvet på basis af værdier i Excel ark.Klikbart kommunekort

Danmarkskort konfigureret som klikbart kort med samme farver på alle kommuner og mouseoverfarve.

Postnummerkort

Postnummerinddelt danmarkskort med farver baseret på Excel værdi og brevfletning af værdier.

Super nem opdatering og redigering af kort

Det er super nemt og intuitivt at opdatere flexkort. Du kan uploade en Excel fil og farve kortet basert på en kolonne i dit excel ark med intervaller som du selv definerer.

Flexkort værktøj

Vil du høre mere? Kontakt jesper@dudal.com for en snak om mulighederne for jer.